Over ons

Sinds bijna 30 jaar is Greta ontwerpster & kleermaakster en was tot hiertoe gespecialiseerd in trouwjurken. Ze bedenkt, ontwerpt en fabriceert al haar modellen van A tot Z.

Laïliza is ontstaan uit de levendige verbeelding van Greta die sinds vele jaren al droomde een collectie van dames kamerjassen te lanceren, maar “vrouwelijker” dan de gewoonlijke “thermaal” badjas.

De Laïliza-collectie wenst het verschil te maken door haar verzorgde details en de meer “feminiene” snit die de vrouwen eleganter maken wanneer ze thuis, in de Thermen of aan de rand van het zwembad in badjas rondkuieren

LAÏLIZA ERKEND ALS "GECERTIFICEERDe ambacht"

artisanat.png

De wet definieert voortaan de ambachtsman als een natuurlijk persoon of een rechtspersoon die bedrijvig is in de fabricatie, de omvorming, de herstelling, de restauratie van voorwerpen, het verrichten van diensten die voornamelijk uit handarbeid bestaan, een authentiek karakter vertonen, waarbij enige deskundigheid gericht op kwaliteit, traditie, creatie of innovatie ontplooid wordt.

De minister van Middenstand, Zelfstandigen, KMO's, Landbouw en Maatschappelijke Integratie Willy Borsus verklaart: “Met deze wettelijke definitie zullen de ambachtslieden eindelijk hun deskundigheid erkend en beschermd zien. Het instellen van een wettelijke definitie van de ambachtsman betekent hun werk valoriseren en beschermen. Het goud dat ze in hun handen hebben, verdient om bekend, erkend en beschermd te zijn.”