LEVERINGEN

LEVERING IN BELGIË

Elke bestelling wordt behandeld na ontvangst van de betaling. Om uw pakje in België te ontvangen biedt Laïliza u verschillende mogelijkheden:

Levering op het adres van uw keuze (BPOST)

Er wordt aan u geleverd door één van de 11.000 Belgische postbodes tijdens zijn dagelijkse ronde. Deze verzendingsmethode is zeer snel, beveiligd en verzekert u een snelle beschikbaarheid van uw bestelling. Er wordt geleverd bij u thuis, op het werk of op de plaats die u wenst (van maandag tot vrijdag) binnen de 24 tot 72 uur voor de producten in voorraad. Uw pakje wordt aan u afgeleverd na aftekening voor ontvangst.
Geen zorgen indien u afwezig bent op het moment van de levering! Een bericht dat de postbode langs geweest is, wordt in uw brievenbus achtergelaten. Op eenvoudig verzoek kan u een tweede bezoek verkrijgen of kan u uw pakje ophalen aan het afhaalpunt Bpack@Bpost dat het dichtst gelegen is bij uw leveringsadres. Indien het pakje niet wordt opgehaald binnen de termijnen gesteld door de vervoerder, worden de producten teruggezonden aan Laïliza die zich het recht voorbehoudt om het bedrag van de producten terug te storten waarbij de verzendingskosten ten laste van de klant blijven.

Levering in een afhaalpunt (BPOST)

Uw pakje wordt binnen de drie dagen rechtstreeks geleverd in één van de 1250 Postpunten op het Belgisch grondgebied. Er is steeds een afhaalpunt in de buurt: een postkantoor of een postpunt in een Delhaize, een Spar, een Press Shop, een Relay, een tankstation Total of Q8… 
Een bevestiging per sms wordt naar u verzonden om u te verwittigen van de aankomst van uw pakje in het afhaalpunt Bpack@Bpost van uw keuze. U neemt uw pakje mee na aftekening voor ontvangst. Door te kiezen voor deze bezorgingswijze geniet u van uitgebreide openingsuren zelfs tijdens het weekend.
U beschikt over 14 dagen om uw pakje te komen ophalen.

Levering bij een pakjesverdeler (BPOST)

Het pakje wordt geleverd in één van de 150 pakjesverdelers verspreid over gans België. In de buurt van drukke wegen, in de treinstations en in de winkelcentra. Toegankelijk 24 uur op 24 en 7dagen op 7, u beschikt over 5 dagen om uw pakje te komen ophalen.

LEVERING IN HET BUITENLAND

Om uw pakje in het buitenland te ontvangen stelt Laïliza u een levering voor via taxipost international business. Er wordt aan u geleverd in de buurlanden op het adres van uw keuze, binnen een termijn van twee tot drie werkdagen voor de producten in voorraad.
Uw pakje wordt aan u afgeleverd na aftekening voor ontvangst. Geen zorgen als u afwezig bent op het moment van de levering! Een bericht dat de postbode langs geweest is, wordt in uw brievenbus achtergelaten. Op eenvoudig verzoek kan u een tweede bezoek verkrijgen of kan u uw pakje ophalen in het postpunt dat het dichtst gelegen is bij uw leveringsadres.